Ruimte voor en achter je voordeur

De woningen in Kernhem worden gebouwd aan de rand van de wijk en dat betekent letterlijk met de natuur aan je deur. Voor jou staat ruimte om je heen op nummer 1. De huurwoningen liggen geclusterd in kleine rijtjes en omgeven door tuinen en openbaar groen zoals bermen, bomen en hagen. En met de ruimte achter je voordeur zit het ook goed.

PlattegrondenPrijslijst

Het woonoppervlak varieert van 117 m² tot ca 138 m². Ideaal als je een groter gezin hebt, of misschien wel een samengesteld gezin maar biedt ook mogelijkheden als je fulltime thuis werkt en je graag een apart kantoor wilt. Maar kan ook prima ingericht worden als logeerkamer, opbergzolder of fitnessruimte. En als alles dan op de juiste plek staat kun jij genieten van jouw bijzonder mooie woning in Kernhem!

Tussenwoning of hoekwoning? Jij kiest!

De 28 vrije sector huurwoningen staan speels gesitueerd in kleine rijtjes. Er zijn dan ook veel hoekwoningen beschikbaar, en dus echt een unieke kans!

Of je nu kiest voor  een hoekwoning of een tussenwoning, alle woningen zijn op ruime kavels gebouwd. Waar de zon ook staat, jij vindt altijd wel een lekker plekje om buiten te zitten! De tuinen komen via een poort uit op een achterom.  Handig als je je boodschappen zo vanaf je fiets de keuken in wilt tillen. Even bij de buren op bezoek? Neem lekker ouderwets de achterom. Want wonen in Kernhem is wonen met het gevoel van toen maar met de luxe van nu.

Optimaal wooncomfort

Duurzaamheid staat op de agenda in Kernhem. Regen- en afvalwater worden bijvoorbeeld gescheiden, de wijken zijn autoluw opgezet en de woningen zijn goed geïsoleerd. En omdat de woningen zijn uitgevoerd met zonnepanelen en dubbel glas heeft dat als resultaat dat ze een energielabel hebben van A+++!

Ook de afwerking is helemaal wat je ervan verwacht; luxe en tijdloos. Een moderne en stijlvolle keuken met een (rechte- of) hoekopstelling, witte kasten, zwart composiet stenen aanrechtblad (met inductiekookplaat) en voorzien van kwalitatieve ATAG inbouwapparatuur. De smaakvolle badkamer (met als kers op de taart een heerlijk ligbad) is voorzien van alle gemakken. De 3 slaapkamers op de eerste verdieping zijn heerlijk licht, terwijl sommige woningen op de zolderverdieping zelfs nog een extra (hobby)kamer hebben. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Vanaf juni 2022 kan Kernhem jouw nieuwe ’thuis’ zijn. Bekijk het aanbod en de prijzen hier!